La Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, se celebra enguany del 24 al 30 de juny. Hi ha més de 80 municipis que organitzen activitats amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

Dilluns dia 24 de juny hi haurà activitats a: Pallejà

Dimarts 25 de juny se’n faran a: Pallejà

Dimecres 26 de juny hi haurà actes a: Martorell i el Prat de Llobregat

Dijous 27 de juny n’hi haurà a: Sant Feliu de Llobregat, Pallejà, i Martorell

A més, al llarg del mes de juliol també hi haurà accions i activitats a més municipis de la demarcació de Barcelona emmarcades en la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Per a més informació de tots els actes i activitats us podeu adreçar al següent enllaç: http://www.diba.cat/xarxasost/setmanaenergia.

Tots aquests municipis són signants del Pacte d’alcaldes per una Energia Sostenible Local que es van comprometre a organitzar anualment un acte de sensibilització sobre energia.

Per assolir aquest compromís, l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), la Diputació de Barcelona – des dels Àmbits de Medi Ambient i de Consum –, coordinats per la Secretaria tècnica de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, presenten una oferta conjunta de recursos de sensibilització de suport als ens locals perquè puguin desenvolupar activitats en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.

 

Foto titular: Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here