“Emprenem” promou l’emprenedoria de les dones com element clau per crear llocs de treball i evitar la pèrdua de talent femení, i se celebrarà avui a l’Espai Baronda d’Esplugues de Llobregat sota el títol “Som empresàries REimaginem economia”, a partir de les 16h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a finalitat de la Jornada, oberta a totes les dones que tinguin interès i inquietuds pel sector de l’economia i l’empresa, és la de promoure l’emprenedoria femenina com un element clau per crear llocs de treball i evitar l’important pèrdua de talent femení que s’està produint en aquests moments. És a dir evitar que dones qualificades ocupin llocs poc qualificats, dones que es veuen obligades a marxar del país per no trobar feina o dones que es troben a l’atur.

Amb l’organització d’aquest esdeveniment també es volen crear espais de relació, de contactes i d’intercanvi de coneixements i d’experiències entre les assistents. La temàtica d’enguany és l’ús de les tecnologies i d’Internet com uns instruments imprescindibles per a la creació de noves idees empresarials i de negoci.

El programa compatarà amb un diàleg inaugural entre Joaquim Balsera, president del Consell Comarcal del Baix Llobregat i Pilar Diaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat. La ponència central versarà sobre la temàtica principal de la Jornada: el negoci on line, a càrrec de la psicòloga social i editora Dolors Reig (16.30 h).

Un altre punt a destacar és la presentació de la Xarxa comarcal de dones emprenedores XEBAIX (17.45) i finalment l’exposició de diverses experiències de negoci, dirigides i liderades per dones.

La iniciativa de l’activitat és, per segon any consecutiu, de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. La col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat i del Consell de les Dones del Baix Llobregat confereix a la Jornada una projecció comarcal que possibilita generar sinergies d’abast territorial a favor de la creació d’una nova economia en femení que necessariament contempli les tecnologies i l’ús d’Internet.

Per veure el programa clica aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here