Cada any aquestes festes presenten un ventall de propostes lúdiques i culturals relacionades amb el mar i la platja

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]el 12 al 16 de juliol Castelldefels celebra les emblemàtiques Festes del Mar. Amb un ampli programa d’activitats vora el mar, aquestes festes se celebren cada any amb motiu de la diada de la Mare de Déu del Carme, patrona de pescadors i mariners El divendres, dia 12, el programa s’obre per la tarda (19 h) a la Biblioteca a la Platja Carme Romaní amb unaHora del Conte especial amb la lectura de Un mar de cebes. A les 22 hores, l’activitat es trasllada al solar del passeig Marítim 161-163 amb una nova edició de la Mostra de Rock local “Sona Festival” organitzada per l’associació de músics SONA amb el suport de l’Ajuntament. Aquest any el cartell el conformen Ona i Santo Machango.

El programa d’activitats de dissabte 15 inclou la 14a edició del torneig 4×4 de vòlei platja “Voleiboom” al Beach Club Esportiu El Péndulo (a partir de les 10 h); el Mercat del Mar (18 – 24 h), amb paradetes artesanals i de temàtica marinera al passeig Marítim entre els carrers 11 i 15; i el Desembarcament de Pirates a la platja, a la zona del carrer 11 (20 h), precedit d’unaCercavila de Pirates amb els actors i figurants que hi participen i que sortirà de la plaça de les Palmeres (19 h) per arribar al lloc del Desembarcament Pirata, coordinat i dirigit per l’escola de teatre musical de Castelldefels TodoporqueRías – Performing Arts. Després es podrà gaudir d’una Sardinada popular al passeig marítim amb el carrer 11 (21.15 h) organitzada per l’Agrupació de Pirates Sardiners, focs artificials al Parc del Mar (23.30 h) i el concert del grup de versions El Hermano Malaquías (23.45 h) al solar del passeig Marítim 161-163.

Diumenge 15, a la platja continua el torneig 4×4 de vòlei platja “Voleiboom”  (a partir de les 10 h) mentre que a la plaça de les Palmeres tindrà lloc l’espectacle infantil amb el grup Trencamandres (19 h). A les 20 h, es podrà gaudir del tradicionalConcert de l’Associació Musical de Castelldefels a l’Església de la Mare de Déu del Carme (Can Bou). El cap de setmana es tanca amb una cantada d’havaneres (21.45 h) amb el grup Port Vell a la Plaça de les Palmeres, on se servirà el tradicional rom cremat.

El dimarts 16, dia de la Mare de Déu del Carme, serà el torn de la Missa solemne en honor a la patrona a l’església de Can Bou i (18 h) i, a continuació, la tradicional Processó, pels carrers dels barris amb tradició marinera i pel centre de Castelldefels, coordinada pel senyor León, comodoro del Club Marítim Castelldefels.

+ INFO: Programa de les Festes del Mar 2013

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here