L’activitat es trasllada a la plaça del poble i començarà a les 21 hores

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest dissabte a la nit, el calendari d’activitats de Castellví du marcada una cita que ja s’ha convertit en una tradició estival, la Festa de la Cervesa. L’activitat presenta enguany diferents novetats, la primera de les quals és la ubicació, que s’ha traslladat a la plaça del poble.

També es podrà gaudir d’un monòleg per amenitzar la nit.

La Festa de la Cervesa 2013 començarà a les 9 del vespre i s’hi podran trobar, a més de cerveses de diferents tipus, refrescos i entrepans per poder sopar. A 2/4 d’11 de la nit, s’iniciarà l’actuació del monologuista Xavi Demelo, que portarà a escena el seu espectacle “El camino del perdedor”.

En acabar, ja entrada la nit, el Dj Dani Jiménez serà l’encarregat d’animar la darrera part de la celebració.

Més activitats durant el cap de setmana

Diumenge a la tarda, a partir de les 19.30 hores, es podrà veure a la sala del CCR la projecció del film ‘Posesión’, dirigit per Joan Campanals. Al final de la sessió, es comentarà la proposta de gravar al municipi el film ‘Obsesión’, del mateix director, amb actors i actius del municipi.

D’altra banda, l’assemblea territorial de Castellví de l’ANC serà dissabte i diumenge a la plaça de poble, a partir de les 12 hores, per recollir les inscripcions de totes aquelles persones que vulguin participar en la cadena humana prevista per al pròxim 11 de setembre desplaçant-s’hi amb l’autocar que organitzaran. Els representants de l’AT de Castellví també seran dissabte 20 al Centre Cívic de Can Sunyer, a partir de les 19 hores, per informar i tramitar inscripcions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here