Els dos últims caps de setmana de juliol es porta a terme el primer festival La Cultura Va a la Font a la Palma. Aquest cap de semana es podrà gaudir de música, poesia i teatre a aquesta localitat baixllobregatina

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a intenció d’aquest festival és fer arribar la cultura a dues de les fonts més emblemàtiques de la Palma i apropar-la al públic de totes les edats.

El primer dels actes es va celebrar el divendres 19 a la font de Santa Rita i va consistir en un recital de poesia amb la participació dels poetes Sílvia Bel, Sandra D. Roig, Jordi Boladeras i Carles Figueras.

L’entorn era meravellós; les taules, acompanyades d’una espelmeta, brillaven en la foscor. El silenci va acompanyar tot l’acte, que només van destorbar els petits esquitxos de la font, que feien un coixí perfecte a les paraules que brollaven.

Els poetes van estar sublims i el públic, que gairebé arribava a un centenar de persones, va gaudir d’una nit molt especial.

Aquest festival es completarà amb un concert de blues el diumenge 21 a les 12 del migdia a la font del Marge, un concert acústic amb sopar i DJ el divendres 26 també a la font del Marge i es clourà el diumenge 28 amb una petita representació de teatre, un altre cop a la font de Santa Rita.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here