Els actes comencen aquest divendres 26 de juliol i s’allargaran fins diumenge 4 d’agost. Un seguit d’actes per a totes les edats i gustos, on s’hi engloba tradició, jocs, entreteniment, festa i participació

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]om cada any i durant la setmana de diada de Festa Major (el 3 d’agost), no hi faltarà el Pregó (el dia 1 a les 21h), on els encarregats de donar la benvinguda oficial a la Festa major seran la companyia de Teatre la Petita Calaixera.

Tampoc faltarà el Sopar de Germanor (divendres dia 2), la missa en honor a Sant Esteve o el ball de Gala inaugurat l’any passat a la Rambla Josep Tarradellas (dissabte dia 3) o les havaneres i l’espectacle làser piromusical (diumenge 4).

A més hi hauran també les activitats habituals com els concursos de truita i de pintura, la tómbola solidària, el campionat de petanca i el bingo a la fresa, entre d’altres actuacions.

Com a novetats d’enguany, dues a destacar, la trobada de vehicles 4×4, ja un referent a la zona, durant tot el cap de setmana, i la iniciativa del “Cervetapes”, un recorregut a un preu molt raonable on la majoria d’establiments de restauració de la vila s’hi ha acollit  i on s’oferiran una beguda i una tapa per un euro amb un targetó que s’ha de recollir prèviament a l’ajuntament.

I per avançar-se a la setmana de Festa Major, aquest cap de setmana anterior a la celebració, la tradició en serà protagonista. La Colla Musical Som-hi-li presentarà el seu disc “Cançons de la Vall de Cervelló” divendres 26 de juliol, i dissabte 27 al matí i també com a novetat enguany, trobada de puntaires i sardanes a la Plaça 11 de setembre,  a la tarda trobada Gegantera i Sorpresa Castellera i els Correfocs.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here