L’Altaveu celebra aquest any la 25ena edició del 5 al 7 de setembre, a Sant Boi de Llobregat. Les entrades són a la venta, i hi haurà concerts gratuïts i també de pagament a preus molt reduits

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]W[/dropcap]ednesday Lips, Standstill, Ramon Mirabet, Scott Mathews, La Sombra del Átomo, Mucho, Dorian, Nando Caballero i l’Orquesta del Llanero Solitari, La Troba Kung-Fu, Núria Graham, Damien Jurado, Llorer, Egon Soda i Pony Bravo

Durant tres dies, el Festival farà el més i millor per apropar al Baix Llobregat actuacions musicals de qualitat alhora conegudes i no, en els tres escenaris ubicats al centre històric.

El grup català STANDSTILL, inmers en la gira del seu últim disc, ens portarà l’espectacle “Cénit”, una posada en escena espectacular amb el que dóna a conèixer les cançons del seu darrer treball Dentro de la luz.

SCOTT MATTHEWS, un dels cantautors anglesos més reconeguts a nivell internacional, influenciat per artistes com The Beatles, Joni Mitchell o Marc Bolan, portarà les cançons del seu darrer àlbum d’estudi, What the Night Delivers (2011).

El cantautor RAMÓN MIRABET presentarà el seu disc HappyDays, amb la seva veu trencada, una música que barreja l’energia desbocada amb melodies de vellut fetes per ser escoltades a cau d’orella.

La banda de rock retro i melodies enganxoses made in Madrid, MUCHO, s’ha reinventat amb un nou disc produït per The Blind Joes i Ricky Falkner: El apocalipsis según Mucho. Aquí presenten aquesta proposta musical valenta, amb un so vigorós i que parla de la fi del món.

En canvi el grup català d’electropop DORIAN porta La velocidad del vacío, un directe elèctric i vibrant que no et deixarà estar quiet.

LA TROBA KUNG-FÚ farà gala de la seva particular actitud i manera d’entendre la música popular i mestissa amb el seu últim treball Santalegría, rúmbia vallesana per a una nit de festa.

Per ritmes més tranquils, el cantautor nortamericà DAMIEN JURADO farà aquí el seu únic concert a Catalunya i escoltarem les cançons del seu darrer disc, Maraqopa, així com un repàs del seu repertori avalat per més de 20 anys de trajectòria, imperdible!

La jove autora NÚRIA GRAHAM, de Vic amb arrels irlandeses i basques arriba per captivar el públic amb la seva veu singular, natural, poderosa, i amb només 16 anys treballant en el seu primer disc, First Tracks, una de les grans revelacions musicals de l’any.

El pop-rock indie dels EGON SODA ha tornat al mercat després de quasi cinc anys amb el seu segon i difícil LP El hambre, el enfado y la respuesta, un plaer veure’ls en directe i els PONY BRAVO que amb el seu De palmas y cacería, influences delrock andalús dels 70, el blues i el rock americans, el reggae jamaicà i les músiques etíops, mostren tot un repertori de connexions particulars entre el blues i el flamenc, la música africana i l’andalusa o el western amb la copla.

I per acabar, el públic també tindrà l’ocasió de veure en directe els finalistes de L’ALTAVEU FRONTERA , la secció competitiva per a noves bandes i grups emergents, que, any rere any, sorprenen al públic del festival.

Aquest any hi actuaran WEDNESDAY LIPS, LA SOMBRA DEL ÁTOMO, NANDO CABALLERO I L’ORQUESTRA DEL LLANERO SOLITARI i LLORER i us ho assegurem, sang fresca i música de la bona!

I l’Altaveu Emergent, la secció del Festival que combina música i noves tecnologies a partir de la cantera dels grups locals i comarcals, aquest any presentaran a diferents sets a peu de carrer a algunes de les bandes més innovadores del territori.

Aquest setembre, bona música al Baix Llobregat!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here