L’empresa de Sant Feliu va iniciar una campanya de micromecenatge per recaptar 60.000 euros. Entre les contraprestacions, hi havia l’oportunitat de trencar l’ampolla el dia del seu ‘bateig’ al mar i d’inscriure el nom al submarí

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’equip del submarí català Ictineu 3 va impulsar una campanya de micromecenatge a través de Verkami per aconseguir els 60.000 euros que els faltaven per acabar el projecte i submergir l’aparell al mar el proper mes d’octubre.

Finalment, la campanya ha estat un èxit i exhaurit el termini, l’empresa a recaptat 60.970€, que permetran la continuïtat del projecte.

Entre d’altres, una de les contraprestacions per als que aportessin entre 1.000 euros i 20.000 euros per a un sol mecenes, ja fos un particular o una empresa,  era trencar l’ampolla el dia del bateig del submarí. Les aportacions més modestes, podien optar a inscriure el nom de l’empresa o la persona donant, al carenat del submarí.

El submarí científic ICTINEU 3, serà tripulat i el 9è del món que podrà baixar a més profunditat: 1.200m. Disseny 100% català i innovador, amb grans prestacions per treballar al servei de la ciència i de la societat.

Després d’invertir 2,5 milions d’euros en deu anys, els responsables del projecte van engegar aquesta campanya un cop esgotades les vies habituals de finançament per a un projecte R+D+I.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here