Sant Andreu de la Barca es va vestir de festa aquesta setmana. Quatre diez en que les persones que es va apropar a aquesta ciutat del Baix Llobregat van poder gaudir d’un programa farcit d’activitats per a gent de totes les edats

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a festa es va iniciar el divendres 30 d’agost, com no podia ser d’una altra manera, amb el pregó de Festa Major, enguany a càrrec de l’Esplai Pingüí amb motiu del 25è aniversari de l’entitat, a l’Ajuntament.

El pregó va estar acompanyat per un Ball de gegants, amb l’Agrupació Cultural Aigüestoses i per la Tronada d’inici de festes, i a partir d’aquí es van iniciar quatre dies de festa grossa.

Folcklore popular (sardanes, correfoc, gegants…), activitats infantils, concerts, i un llarg etc. de propostes per gaudir de la ciutat baixllobregatina i de les seves festes.

Una de les activitats que més èxit van tenir, va ser l’anomenada Ruta de la Tapa, que enguany arribava a la 2ª edició, després de la bona acollida de l’any passat.

Sembla que es consolida aquesta activitat com una fórmula festiva que la gent valora molt positivament.

17 bars i restaurants de la ciutat van oferir una gustosa tapa més beguda per tan sols 2 euros, i la gent assistent no va deixar pasar la oportunitat de gaudir de les festes també amb el paladar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here