Es tracta d’un espai per a professionals on s’hi podran desenvolupar projectes digitals o creatius, organitzar reunions o fer contactes professionals

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]bicat a la Torre del Roser, un espai especialitzat en iniciatives emprenedores i socials de base tecnològica dotat amb connexió a Internet amb fibra òptica, que es troba al cor de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat i amb molt bones comunicacions a l’abast: a 1 minut del ferrocarril (Rodalies Renfe línies R1 i R4), a 2 minuts d’un aparcament públic gratuït i a 5 minuts de la línia T3 del tramvia Trambaix i de diversos autobusos metropolitans.

Què és el coworking?

El cotreball és una metodologia de treball orientada a facilitar el contacte, les sinergies i la innovació conjunta entre diferents projectes (emprenedors tecnològics, microempreses, freelances, professionals autònoms, innovadors socials…) per detectar oportunitats compartides. Es basa en el fet de compartir un espai comú però… és molt més que compartir espais i recursos.

Co-Work-Tic Sant Feliu està pensat per a tots aquells que volen treballar en un agradable ambient col·laboratiu, compartint el seu dia a dia, i gaudir de recursos a un preu molt interessant, en un ecosistema que promou la interacció i cooperació interempresarial entre els diferents projectes i perfils professionals que hi conviuen.

El paquet de serveis que ofereixen consta de:

  • Oferta de llocs físics de treball, puntuals o esporàdics (per hores, dies, setmanes…) o en projectes estables temporals (tarifes mensuals), en diversos espais compartits: dues sales de treball i una sala de reunions. Es troben equipades amb taules i cadires de treball, connexió wifi, pissarra digital interactiva, armari compartit, calefacció i aire condicionat, servei de neteja diari.
  • Possibilitat de serveis addicionals com sala de reunions i presentacions per rebre els teus clients, videoconferència, aula de formació, portàtils o canó de projecció.
  • Un racó multimèdia i audiovisual equipat amb dos ordinadors tipus iMac 21’’, un portàtil Macintosh MacBook Pro, una càmera de vídeo professional Sony HVR-HD1000E amb trípode, una càmera digital fotogràfica NIKON D-3100…
  • Possibilitats d’ampliar la  xarxa de contactes i col·laboradors en els networking mensuals, amb l’opció de rebre assessorament, accions formatives exprés i dinàmiques d’intercanvi de coneixements per estar al dia.
  • Ajudar-vos en la difusió i visibilitat dels vostres projectes més innovadors com a casos d’èxit amb el recolzament de la marca “Sant Feliu Innova” i “Sant Feliu On Line”.
  • Possibilitat de disposar d’un espai d’exposició pública i/o amb l’oportunitat de compartir la vostra experiència i projecte com a formador/a en format seminaris o workshops.
  • Avantatges exclusius en equipaments d’oci i esport, una zona de relaxació amb videoconsola de sobretaula X360…per aquells moments en què cal desconnectar per aclarir la ment.

Recordar també que totes les empreses i projectes que utilitzen l’espai de coworking Co-Work-Tic Sant Feliu tenen avantatges específics ja que, fruit de l’experiència en l’acompanyament de projectes d’emprenedoria de base tecnològica i start-ups, com a centre YUZZ d’alt rendiment, aquest ja disposa d’una xarxa d’experts, d’empreses i, fins i tot, d’inversors.

També podeu visitar el lloc web www.santfeliu.cat/coworking per a més informació (fotografies dels espais, tarifes…)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here