El Catalunya Rescue Festival 2013 aplega els millors esportistes europeus d’aquesta disciplina, i enguany es celebra a la nostra comarca, a Castelldefels

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l salvament esportiu és un esport que combina la pràctica de diferents modalitats esportives, com ara la natació, el rem i l’atletisme inspirat en la pràctica del salvament professional.

Els socorristes han de ser esportistes i alhora dominar coneixements i tècniques de salvament.

El fet que sigui un esport que combina piscina i platja, que estigui basat en la professió del salvament i que s’utilitzin diferents tipus de material per a les proves, permet que sigui un esport espectacular.

La tercera edició del Catalunya Rescue Festival se celebra aquest dissabte 28 de setembre, jornada en què es realitzaran 12 proves diferents a la platja de Castelldefels, tot el dia. Es desenvoluparan a l’alçada de la plaça de les Palmeres.

La jornada, de 9 a 19 h, espera la participació de més de 100 esportistes, dels quals la meitat procedents d’altres països.

Els organitzadors del Catalunya Rescue Festival 2013 són la Federació Catalana de Salvament i Socorrisme, que és responsable de l’organització de la competició i la difusió del l’esdeveniment, i el Club Natació Kallipolis. La jornada esportiva té el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

+INFO: www.salvament.org

Font: http://www.elcastell.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here