L’Ajuntament promou l’adopció de gossos en el marc de la Festa de Tardor. Avui diumenge 13 d’octubre, de 10 a 14 h, es celebra a la plaça Vuit de març una Fira d’adopció d’animals amb l’objectiu de promoure l’adopció dels gossos que han estat abandonats o perduts a la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa és la tercera vegada que l’Ajuntament, junt amb la protectora Help-Guau que ofereix el servei d’acollida d’animals de companyia a Sant Feliu, realitzen un esdeveniment d’aquestes característiques al municipi. El nombre de gossos abandonats a la ciutat i als municipis de l’entorn augmenta especialment els mesos de primavera i estiu i l’Ajuntament vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de ser responsables en la cura dels animals de companyia.

A la Fira es podran veure gairebé una dotzena de gossos dels més de 20 que hi ha actualment al centre d’acollida que Help-Guau té a Argentona i que estan pendents de trobar una família adoptiva. Les persones interessades en adoptar podran conèixer la raça, edat, sexe o tamany de tots els animals en adopció a la fira o bé al web de Help-Guau. Els gossos quan s’adopten es lliuren vacunats, desparasitats, estirilitzats i amb el xip identificatiu.

Durant la Fira es faran diverses activitats com una desfilada dels gossos pendents de ser adoptats, activitats amb gossos, així com un concurs d’habilitats canines obert a tothom qui vulgui participar amb el seu gos.

Fins ara a Sant Feliu es capturava una mitjana de 25 gossos l’any però el passat mes de setembre ja se n’havien agafat més de 30.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here