El cartell es realitzarà en el marc del projecte ArtClass, que utilitza l’art contemporani com una eina pedagògica

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l cartell de la 67a Fira de la Puríssima s’escollirà en el marc del Projecte Artclass, dedicat a la difusió de l’art contemporani en els centres educatius. Aquest projecte, impulsat pel Centre d’Art Can Castells i l’Associació Art Públic, es durà a terme aquest curs a l’escola i a l’institut Rafael Casanova de Sant Boi.

Alumnes d’aquests centres treballaran a l’aula amb obres, conceptes i materials relacionats amb l’art contemporani. Els nens i les nenes participants faran propostes artístiques inspirades en l’imaginari de la Fira de la Puríssimai, entre aquestes propostes, l’Ajuntament seleccionarà la imatge anunciadora del certamen.

A canvi de la contribució en el procés d’elaboració del cartell, els centres rebran una aportació econòmica que es destinarà a la realització de projectes educatius.

El Projecte ArtClass es va dur a terme per primer cop a Sant Boi l’any passat. Hi van participar 600 infants de les escoles Parellada, Josep Maria Ciurana i Montbaig. Més de 1.000 persones van visitar les exposicions dels treballs realitzats.

La Fira de la Puríssima, l’esdeveniment més multitudinari que se celebra cada any a Sant Boi, tindrà lloc aquest cop del 6 al 8 de desembre.

Projecte ArtClass

Centre d’Art Can Castells

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here