El viladecanenc va aconseguir a Calella, un dels millors registres estatals de tots els temps en aquesta modalitat, també coneguda com Iroman, amb 3’8 km de natació, 180 km de bici i 42,2 km de cursa a peu

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]alle, que és mestre a l’Escola Montserratina de Viladecans, va invertir invertir 8 hores, 15 minuts i 30 segons en fer la Challenge Barcelona-Maresme, que incloa el campionat estatal.

Va ser cinquè en la general, però el primer espanyol de la competició, cosa que li va donar el seu primer títol estatal. Calle  ja havia estat segon i tercer en el campionat estatal de mitja distància, el 2011 i el 2012, respectivament.

El triatleta del CN Prat Triatló va fraguar la seva gran fita en una magnífica cursa a peu, després de la natació i la bicicleta. Va sortir de l’aigua, la primera disciplina, en 15a posició, amb un temps de 4 minuts i 20 segons per fer els 3’8 quilòmetres. En bici va haver de tirar sol, però va arribar després del grup capdavanter de 14 unitats. En el marató a peu final, amb pluja intermitent, Calle va anar remuntant posicions fins al 5è lloc final. La cursa va ser guanyada pel portugués Sergio Marqués.

Calle, assegurava després de la cursa que “el sentiment viscut no es pot descriure amb paraules, és brutal” i va apuntar que no oblidarà “mai” la prova ni “el suport del públic que m’ha portat en volandes”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here