Els jardins del Palau Falguera de Sant Feliu es van quedar petits el passat diumenge, 27 d’octubre, amb motiu de la celebració de la V Festa dels Lectors de Cavall Fort, que va aplegar gent d’arreu de Catalunya

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a trobada, impulsada pel Grup de lectors de Cavall Fort amb l’objectiu de donar a conèixer la revista i promoure la lectura en català entre els infants, va omplir els jardins des de les 11 h del matí i fins a les 19 h, amb més de 50 activitats diferents per gaudir en família.

Així, hi van haver jocs i activitats per jugar, llegir, escriure, dibuixar, ballar i, fins i tot, per conèixer alguns dels escriptors i il·lustradors dels personatges de les revistes Cavall Fort i El Tatano. Així, hi va haver tallers de maquillatge, dansa o broquetes de fruita, entre altres. També es va organitzar un concurs de galetes i el Gran Prix, una cursa en patinet o altres vehicles similars.

El programa d’activitats va incloure també l’actuació dels Castellers de Sant Feliu i exhibicions de màgia, cercaviles i la presència dels gegants. Entre les activitats de lectura, es van fer tallers al voltant de l’obra de l’escriptora santfeliuenca Joana Raspall, coincidint amb l’any del seu centenari.

El desembre de 1961 naixia la revista Cavall Fort amb l’objectiu de ser una revista en català adreçada al públic infantil i juvenil per tal de transmetre als més petits el gust per la lectura. L’any 1990 Cavall Fort va començar a publicar un suplement per a lectors més petits, El Tatano, que a partir del 2005 es converteix en una revista independent, mensual, adreçada a lectors de 4 a 8 anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here