El Gremi d’Hosteleria de Castelldefels i Baix Llobregat tanca l’any gastronòmic amb una conferència a càrrec del xef ALBERT MARIMON, Cuiner de l’Any 2013 del Restaurant La Cava de Tàrrega. El tema central de la seva exposició serà “Els Productes de Proximitat i la seva utilització en els fogons”, en un acte que es celebrarà al Palau de Congressos del Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, a les 18h

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a cita gastronòmica i epíleg de la Mostra de Cuina de Castelldefels, que arriba a la desena edició, servirà també per lliurar diferents premis i guardons del món gastronòmic local que cada any atorga el Gremi i el diari local “La Voz”.

Segons el president del Gremi,  Sr. Manuel Ángel Ortiz Chumillas, “aquest esdeveniment és un bon moment per fer balanç de les activitats de l’any i un punt de trobada per a tot el sector de la gastronomia, intercanviar idees i fer propostes”.

El plat fort de les Trobades és la conferència a càrrec d’Albert Marimon, del Restaurant La Cava de Tàrrega, triat com a Cuiner de l’any 2013 pel prestigiós Fòrum Gastronòmic de Girona pel seu talent, esperit emprenedor i una sensibilitat especial envers la cuina sostenible. Una sensibilitat que es reflecteix no només en la seva personalitat sinó també en els seus plats.

A més, en el transcurs de les Trobades es procedirà al lliurament dels reconeixements de la sisena Ruta de Tapes per Castelldefels, del 3er Passaport Gastronòmic Gourmet, del Tenedor de Oro 2013 – organitzat pel diari local La Voz de Castelldefels, en tres categories: Millor Restaurant, Millor Bar-Restaurant i Millor Pastisseria de l’any 2013 -, la distinció als participants de la Mostra de Cuina i diferents distincions a col·laboradors i patrocinadors.

En definitiva, les Trobades són  la cita anual de l’hosteleria, amb 10 edicions celebrades ja a Castelldefels, ciutat baixllobregatina que compta amb més de 500 establiments gastronòmics, on la restauració és la indústria més important del municipi.

L’acte serà presentat i dirigit pel Grup de Teatre Paranoia. L’entrada a l’acte és gratuïta fins a completar l’aforament de l’espai. Cal confirmar l’assistència al Gremi d’Hostaleria. Un cop iniciat l’acte, no s’hi permetrà l’accés.

Programa de la jornada:

“X Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat”

Dilluns, 4 de novembre de 2013, a les 18 h

Lloc: Palau de Congressos

Gran Hotel Rey Don Jaime

Av. De l’Hotel, 22

08860 Castelldefels (Barcelona)

T: (+34) 93 665 13 00

F: (+34) 93 664 51 51

donjaime@grup-soteras.com

Conferència a càrrec del xef

ALBERT MARIMON

Cuiner de l’any 2013

Restaurant LA CAVA  de Tàrrega

MENCIONS d’HONOR:

Per la seva contribució:
Associació de Comerciants Castelldefels ACTIVA

Banc SABADELL –  Estrella DAMM

Pintora: María Eugenia Márquez

Ajuntament de Castelldefels – Albert Marimon

Distinció als participants de la XXVI Mostra de Cuina

Reconeixement als col.laboradors i patrocinadors

Premis als participants del 3r Any del Passaport Gastronòmic “Gourmet”

 

Lliurament del “Tenedor de Oro”  de l’any 2013

Elecció de “La Mejor Tapa” per categories dels establiments de la 6ª Ruta de Tapas per Castelldefels

Al tancament, aperitiu pels Patrocinadors

Posada en escena i direcció: PARANOIA Teatre

 

 

PATROCINA:

 

Estrella DAMM

NAVERAN cavas

Grup SOTERAS

Gastronomía y degustación GALIOT

 

PROMOCIONEN:

la Regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Castelldefels;

Esplugues Televisió , ETV la Televisió del Baix Llobregat

Ràdio Castelldefels ,

Castelldefels TV amb el Patronat de Comunicació de l’Ajuntament de Castelldefels

 

 

COL.LABORA:

 

Ajuntament de Castelldefels

Escola d’Hostaleria de Castelldefels

Confraria Gastronòmica Més Onze

Universitat Politècnica de Catalunya

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Banc Sabadell

Idealog Idiomas

 

COORDINA:

 

La Voz de Castelldefels

Organitza:

Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat

C/ Pintor Serra Santa, 4 (08860) Castelldefels

Telèfon 93 665 37 54 – 617 021 589

Email: administracio@gremihostaleria.cat

Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 17 h.

Horari d’estiu de dilluns a divendres: de 8 a 14 h (del 15 de juny al 15 de setembre) Dissabte i Diumenge tancat.

http://www.gremihostaleria.cat

INSCRIPCIÓ: L’entrada és gratuïta i la invitació és vàlida per a dues persones per establiments; l’aforament del Palau de Congressos és limitat i, un cop començat l’acte, no es permet entrar-hi. L’organització es reserva el dret d’admissió i és imprescindible CONFIRMAR l’assistència al Gremi d’Hostaleria.

 

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here