S’ha enviat a cada llar de la localitat baixllobregatina, un document per a que la ciutadania opini sobre diferents aspectes. Es podrà retornar omplert fins al 15 de desembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’elaboració del pressupost del 2014 de Castellví de Rosanes arriba amb una nova experiència de participació ciutadana a través d’un qüestionari. Des de la regidoria d’Hisenda, s’ha tramès als domicilis un document amb quatre preguntes sobre diferents aspectes relacionats amb els serveis que presta l’Ajuntament a la ciutadania i un darrer espai obert a comentaris.

Els qüestionaris –anònims- es podran dipositar, fins al 15 de desembre, en una de les tres urnes que s’instal·laran al municipi (vestíbul de l’Ajuntament, Casal de la Gent Gran, Centre Cívic de Can Sunyer) o bé es poden enviar per correu electrònic, un cop escanejats, a participacio@castellviderosanes.cat. En aquest darrer cas, el qüestionari s’imprimirà, s’ajuntarà amb la resta i es valorarà també de forma anònima (*veure informació metodològica al final del text).

L’alcalde i regidor d’Hisenda, Lluís Tomàs, assenyala que “amb el clar objectiu d’apropar la ciutadania a la seva administració més pròxima, que és l’Ajuntament, volem posar en marxa una campanya de participació ciutadana a l’hora de confeccionar el pressupost municipal del 2014” i es mostra convençut que, “en la majoria d’ocasions, les inquietuds reflectides en les respostes als qüestionaris seran compartides”.

Els horaris per dipositar els qüestionaris a l’urna de l’Ajuntament són de dilluns a divendres de 8 a 15 hores i dimarts, també de 16 a 19 hores. Al Casal de la Gent Gran, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, i al Centre Cívic de Can Sunyer, de dimarts a diumenge de 17 a 21 hores.

Els resultats d’aquestes aportacions ciutadanes es donaran a conèixer en l’audiència pública prèvia al pas per ple del pressupost municipal del 2014.

*Informació metodològica: s’han imprès 598 qüestionaris i s’han numerat per mantenir la mostra estable. Un cop fets aquests dos procediments, s’han barrejat els qüestionaris i s’han ensobrat de forma aleatòria per tal que no es pugui establir cap relació entre el número del qüestionari i el seu destí. En els qüestionaris no se sol·licita cap mena de dada personal sobre la persona/persones que el responen. Els qüestionaris tramesos per correu  electrònic seran impresos sense cap mena d’informació sobre el seu remitent i dipositats a l’urna del vestíbul de l’Ajuntament per tal que puguin ser valorats de forma anònima juntament amb la resta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here