L’equipament permet produir 15 milions de kWh d’energia neta a l’any, l’equivalent al 25% de la producció del Seat León en un any

Martorell (ACN).- Seat ha culminat aquest octubre la tercera i última fase d’instal·lació de 53.000 plaques solars als terrats de les naus de producció i a les pèrgoles dels aparcaments de dipòsit dels vehicles.

Un projecte que converteix Martorell en la planta solar més gran de la indústria de l’automòbil.

Les plaques fotovoltaiques ocupen gairebé el 10% dels 3 milions de metres quadrats de superfície que té la factoria. Amb una inversió de 35 milions d’euros, la instal·lació genera 15 milions de Kwh d’energia neta a l’any, l’equivalent al 25% de la producció actual del Seat León o “el consum anual de 3.500 llars”, ha destacat aquest dilluns el president al companyia Jürgen Stackmann, en l’acte d’inauguració.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here