La Sala Ibèria va presentar divendres la 61a Exposició col·lectiva de pessebres i diorames organitzada per l’Agrupació Pessebrista de Sant Feliu. L’exposició estarà oberta al públic fins al 12 de gener de 2014

L’exposició acull una trentena de pessebres i diorames (pessebres construïts dins una caixa) que mostren diferents escenes relacionades amb el Nadal i que han construït manualment els membres de l’Agrupació Pessebrista.

Més de la meitat dels pessebres els han fet els artistes veterans de l’entitat però també se’n podran veure alguns elaborats per infants i joves de l’Escola de Pessebres.

Un altre dels atractius de la mostra és el pessebre de grans dimensions que ha estat fet conjuntament per diversos membres de l’entitat.

L’entrada a l’exposició és gratuïta i s’espera que al llarg dels dies que estarà oberta la visitin al voltant de 6.000 persones.

L’horari d’obertura és els dies laborables, de 18 a 20 h, dissabtes i festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. El dia 25 la sala estarà oberta de 12 a 14 i els dies d’Any Nou i Reis, de 18 a 20 h.

Diorama dels Amics de les Roses a la plaça de la Vila

D’altra banda, els membres de l’Associació Amics de les Roses de Sant Feliu són els autors del pessebre que s’ha instal·lat a la plaça de la Vila.

Per primera vegada es tracta d’un diorama de grans dimensions que recupera el format de pessebre més tradicional.

Des de fa tres anys els Amics de les Roses s’encarreguen del muntatge del pessebre a la plaça, amb la col·laboració de l’Agrupació de Pessebristes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here