L’activitat, nascuda al barri de Ciutat Cooperativa, ha assolit una dimensió de ciutat. Els horaris previstos són: avui dissabte 21, de 17 a 20 hores i diumenge 22, d’11 a 13 i de 17 a 20 hores

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest cap de setmana se celebrarà la cinquena edició del Pessebre Vivent de Ciutat Cooperativa. Per segona vegada, l’activitat tindrà com a escenari els jardins del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. Més de 70 persones hi col·laboren voluntàriament com a figurants.

El pessebre vivent se celebra des de l’any 2009 a iniciativa de la Comissió de Festes de Ciutat Cooperativa i Molí Nou. Des del primer moment, va esdevenir una de les activitats més populars del barri i, a partir de l’any passat, ha assolit una dimensió de ciutat gràcies a la nova ubicació en el recinte sanitari i a la massiva afluència de públic.

El pessebre és també un gran esdeveniment de participació comunitària , que implica molts veïns i veïnes a títol particular o en representació d’entitats, comerços i centres educatius. Moltes persones hi prenen part com a figurants, col·laboren en els preparatius de la festa, munten estructures, cedeixen animals vius o canten nadales.

El dissabte 21 i el diumenge 22 de desembre, el recinte sanitari es vestirà de Nadal amb les tradicionals figures del pessebre (el nen Jesús, la mare de Déu, Sant Josep, els Reis Mags, àngels, pastorets, llenyataires, filadores…) i un bon nombre d’ animals vius (cavalls, burros, cabres, ovelles, ànecs, oques, gallines i galls dindi).

Hi ha previstes demostracions d’oficis tradicionals , tallers infantils (de fang, elaboració de pa, tall de fusta, hort i animals) i cantades de nadales i actuacions musicals de l’Escola Municipal de Música Blai Net, el cor de gent gran de Ciutat Cooperativa, alumnes de l’Institut Rafael Casanova i el cor de veus Els Bons Amics. Els nens podran portar-hi les cartes als Reis i fer cagar el tió.

Els horaris previstos són: dissabte 21, de 17 a 20 hores i diumenge 22, d’11 a 13 i de 17 a 20 hores.

Ho organitzen: Comissió de Festes de Ciutat Cooperativa i Molí Nou, Federació Els Garrofers i Ajuntament de Sant Boi

Hi col·laboren:Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Escola Benviure, Institut Rafael Casanova, Daniel Mancebo, Lluna Graus, La Gaiata i 9 comerços del barri

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here