Està impulsada per l’Ajuntament en col·laboració amb el teixit associatu de la ciutat perquè tots els infants tinguin un regal de Reis

Aconseguir un somriure de tots els infants de Gavà el dia de Reis és l’objectiu de la campanya solidària “A Gavà, cap infant sense joguines”. La campanya, promoguda per l’Ajuntament amb la col·laboració d’entitats, associacions i ciutadania, finalitza el 31 de desembre.

Hi ha punts de recollida de joguines als equipaments de la ciutat: Piscina Municipal de Can Tintorer, Nova Piscina Municipal Diagonal, CMC American Lake, Biblioteca Josep Soler Vidal, Biblioteca Marian Colomé, La Casa Gran, Espai Maragall, Museu de Gavà, Casal Municipal d’Entitats Sant Jordi, Casal Municipal de la Gent Gran El Centre, Casal Municipal de la Gent Gran Can Tintorer. I també a les seus de les entitats locals i centres educatius adherits a la campanya, com per exemple, la seu dels Amics de les Plaques de Cava de Gavà al Centre Cultural de Gavà, les seus de les associacions de Veïns d’Àngela Roca, de Ca n’Espinós, Diagonal Balmes o de Can Tintorer, i a la seu d’ADISGA i de l’Associació la Rosa dels Vents.

A més en diferents actvitats de les Festes d’Hivern es poden portar joguines. La Creu Roja serà l’encarregada de gestionar la recollida, selecció i donació de les joguines a les famílies.

A la darrera edició de la La campanya “A Gavà, cap infant sense joguines” es va beneficiar 175 famílies. En concret 344 nens i nenes del municipi, d’entre 0 i 12 anys, van poder obrir el seu regal el dia de Reis.

 

Font: http://www.elbruguers.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here