Es podrà comprar un abonament total per només 67 euros

Ja coneixem les obres que conformaran la primera part de la Temporada de Teatre 2014 de Sant Andreu de la Barca, la que va de gener a maig.

Hi ha de tot: òpera, humor, erotisme, poesia, actors de talla i, fins i tot, teatre per nadons en la programació infantil.

Les entrades i abonaments es poden comprar a www.teatrenuriaespert.cat

Us la presentem:

Dissabte 25 de gener
EL BARBERO DE SEVILLA
Cia. Òpera Jove de Catalunya
Aquesta composició de G. Rossini és coneguda com l’òpera bufa més important. El Barbero de Sevilla és una divertida obra des del principi fins al final, ideal per iniciar-se en l’emocionant món de l’òpera
Hora: 18 h.

Diumenge 2 de febrer
BERTO ROMERO SIGUE CON NOSOTROS
Amb Berto Romero
Berto ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està aconseguint la maduresa. A un pas de convertir-se en “quarenton”, creu haver après algunes bones lliçons que vol compartir amb nosaltres.
Hora: 18 h.

Diumenge 15 de febrer
TOTES LES PARELLES HO FAN?
Cia Apunta Teatre
La trama és aparentment simple: una parella que es separa i que es torna a trobar i una parella impossible que uneix a dos pols ben oposats
Hora: 18 h.

Diumenge 2 de març
PARTY LINE
TeatrAndreu
TeatrAndreu portarà a l’escena l’obra Party Line de Marc Rosich que Antonio Calvo ja ha dirigit en altres ocasions.
Hora: 18 h.

Dissabte 8 de març
EL JARDÍ DE LES MALÍCIES
Cia Teatre al Detall
El jardí de les malícies és un recital de poesia poc convencional: un cabaret de poesia eròtica d’època. Podreu sentir des de versos de trobadors i cançons de bordell a poemes d’escriptors tan reconeguts com Goethe, La Fontaine o John Donne
Hora: 22 h.

Diumenge 30 de març
PER UN SÍ O PER UN NO
Amb Lluís Soler i Xavier Boada
Per un sí o per un no tracta de dos vells amics que, a partir d’una conversa anodina, entren en una batalla sense treva i s’enfonsen en un joc de postures irreconciliables. Està articulada entorn la “veritat” dels mots, que pot dur a conseqüències incalculables. Una obra que no us deixarà indiferents.
Hora: 19 h.

Dissabte 5 d’abril
ANDREA MOTIS & JOAN CHAMORRO& JOSEP TRAVER TRIO
Un magnífic trio de veu, saxo i guitarra
Hora: 22 h.

Dissabte 26 d’abril
CUANDO EL CORAZÓN BAILA
Cia Assocació A Compàs
Cuando el corazón baila, vol transmetre a través de la música, els moviments, els gestos, les expressions corporals i la passió dels artistes, un sentiment envers la dansa, on tot es fa amb el cor.
Hora: 19 h.

Diumenge 11 de maig
AUTORRETRATO DE UN JOVEN CAPITALISTA ESPAÑOL
Amb Alberto San Juan
Alberto San Juan parla clar en aquest monòleg, on la comèdia i el drama són presents per mostrar la crua realitat de la nostra societat.
Hora: 19 h.

També podrem gaudir en aquesta primera part de la Temporada 2014 de cinc obres familiars:

-Diumenge 19 de gener a les 12 h.: Planeta Tumàcat
-Diumenge 23 de febrer a las 12 h.: El Petit Dalí
-Dissabte 29 de març a las 17 h.: L’Arbre de la Vida (Teatre per a nadons de 6 mesos a 3 anys)
-Diumenge 27 d’abril a les 18 h.: Somnis de Sorra
-Dissabte 17 de maig a las 18 h.: El Mago de Oz de la companyia TeatrAndreu

ABONAMENTS

Per aquesta temporada hi ha dos tipus d’abonaments:
-L’Abonament total val 67 euros i posarà a la venda el 23 de desembre a les 10 h. a www.teatrenuriaespert.cat. Dona dret a 8 espectacles d’arts escèniques.
-L’Abonament parcial s’obrirà el divendres 27 de desembre de 2013 a les 10.00 hores mitjançant el web del teatre i inclou 4 dels 8 espectacles d’arts escèniques.
-L’espectacle de Berto Romero està fora d’abonament

ENTRADES

La venda de localitats d’espectacles familiars s’obrirà el dilluns 23 de desembre de 2013 a les 10.00 hores mitjançant el web del teatre.

La venda de localitats d’espectacles d’arts escèniques s’obrirà el dijous 2 de gener de 2014 a les 10.00 hores mitjançant el web del teatre.

Totes les entrades anticipades es poden comprar a través del web del teatre, amb un descompte sobre el preu de taquilla.

També pots comprar entrades a taquilla, sempre que no s’hagin exhaurit prèviament, una hora abans del començament de l’espectacle.

CARNET PETITS GRANS ESPECTADORS

Aquest carnet està adreçat a públic de 0 a 14 anys.

El CARNET PETITS GRANS ESPECTADORS dóna accés als espectacles familiars amb un descompte del 50% sobre el preu a taquilla i, a més, facilita informació d’espectacles i de promocions especials.

Aquest 50% de descompte es pot aplicar indistintament al web del teatre i també directament a taquilla.

Per obtenir el CARNET PETITS GRANS ESPECTADORS heu de facilitar les vostres dades al Teatre Núria Espert qualsevol dia de teatre familiar, o bé a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here