Les imatges es poden lliurar fins el 10 de gener a Ca l’Aragall i al SIAC de la localitat baixllobregatina. La Mostra se celebrarà els propers 18 i 19 de gener

Encara sou a temps de fer la vostra aportació a l’àlbum de records de La Mostra. El 10 de gener acaba el termini per presentar les fotografies que formaran part de l’exposició “Mostra LA TEVA Mostra. Aquest any, 30!”. L’objectiu és repassar la trajectòria de La Mostra, amb motiu de la seva 30a edició, a través de les fotos que els vicentins i les vicentines han guardat als seus àlbums personals. L’exposició es podrà visitar a la Sala Fundadors de l’Ateneu durant La Mostra 2014.

Les fotografies que es lliurin s’escanejaran i el document original continuarà en mans del seu propietari. Les imatges es poden portar, fins el 10 de gener, a Ca l’Aragall (de dilluns a divendres de 9 a 14 h) i al SIAC (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i, a partir del 7 de gener, també les tardes de dilluns a dijous de 16.30 a 18.30 h).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here