El passat cap de setmana, a Madrid, es va celebrar el Campionat d’Espanya de Natació en categoria Júnior-Infantil per Comunitats Autònomes on Catalunya es va proclamar campiona amb la participació del valliranenc Pol Grima

El nedador local del Club Natació Vallirana va participar a les proves de 100 i 200 metres braça. En la primera d’aquestes proves va assolir el 3r lloc amb un temps d’1.08.20, mentre que en els 200 metres va quedar 4t amb un temps de 2.31.40.

Al final, en la classificació conjunta, Catalunya va guanyar amb 1.322,5 punts seguida per l’amfitriona Madrid i per Andalusia. En la categoria júnior, Catalunya va ser la primera amb 696, mentre que en la categoria infantil, on nedava el Pol Grima, va quedar segona amb 626,5.

En definitiva, un nou èxit de la natació d’aquesta localitat baixllobregatina i en aquest cas concret, de Pol Grima.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here