Per celebrar la diada de Sant Jordi, el Servei Local de Català i Ràdio Sant Boi organitzen la segona edició del concurs d’SMS d’amor en català. Els textos s’han d’enviar abans del 9 d’abril

Per celebrar la diada de Sant Jordi, el Servei Local de Català i Ràdio Sant Boi organitzen la segona edició del concurs d’SMS d’amor en català. Els missatges han de tenir com a màxim 30 paraules i s’han d’enviar entre el 12 de març i el 9 d’abril al telèfon 626 353 202.

Ràdio Sant Boi donarà a conèixer el resultat de concurs el 23 d’abril vinent. Els premis previstos són un sopar per a dues persones en un dels restaurants de l’Associació Degusta Sant Boi, vals de compra de 50 euros de les associacions de comerciants El Carrer i Sant Boi, una Gran Botiga i lots de llibres en català oferts per les llibreries Croquis i Isart.

L’organització farà un recull dels missatges rebuts per publicar-lo a les pàgines web del CNL Eramprunyà i de l’ Ajuntament de Sant Boi .

L’any passat, en la primera edició del concurs, els guanyadors van ser Julia Romero Moscoso (primer premi) i Lluís Encinas Ramis (segon premi)

Bases

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here