S’han produït catorze registres, deu dels quals a Sant Boi, en una actuació que ha començat a les 5 d’aquesta matinada

Barcelona (ACN).- L’operació contra les bandes llatines iniciada a les cinc de la matinada pels Mossos d’Esquadra al Baix Llobregat ha permès detenir 25 persones vinculades a la banda dominicana ‘Bloods’, segons ha confirmat el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, en roda de premsa aquest migdia.

També ha explicat que fins aquesta hora, la policia ha realitzat catorze escorcolls, la majoria, fins a deu, a diferents barris de Sant Boi, tres a l’Hospitalet i un a Vallirana.

Espadaler ha afegit que el nombre de detencions “fa pressuposar” que l’operació, que encara continua en marxa, hauria permès desarticular alguna facció de la banda. Fonts policials confirmen que entre els detinguts hi ha els caps dels ‘Bloods’ .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here