Aquest no ha estat un fet aillat a la nostra comarca. Fa relativament poc, a Castelldefels va ocórrer un fet similar. L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va condemnar les pintades que es van produir a les seus de Convergència i Unió i del Partit dels Socialistes de Catalunya de la localitat, amb missatges de caràcter feixista i anticatalanista

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, va manifestar que “aquest tipus d’accions vandàliques, clarament irrespectuoses i marcades per la intolerància, són inadmissibles sigui quina sigui la formació política que les pateixi”.

Sánchez va afegir que darrerament s’han produït pintades de característiques semblants en diferents espais de la ciutat i que, seguint els acords adoptats pel conjunt de forces polítiques representades a l’Ajuntament de Gavà, s’estan netejant amb la màxima celeritat. Raquel Sánchez va donar instruccions perquè les pintades aparegudes es netegéssin i es procedís a investigar-ne l’origen i els seus autors.

L’alcaldessa va valorar que el pluralisme social i polític és imprescindible per garantir la convivència, les llibertats i la vida democràtica, i s’ha d’expressar per tots els canals que siguin respectuosos. “Els autors d’aquestes accions van precisament en contra d’aquests valors que la immensa majoria de la ciutadania comparteix, més enllà de posicions polítiques”, va c0ncloure Raquel Sánchez.

A finals de febrer, a Castelldefels també es va viure un episodi similar. La façana de l’espai de reunió de l’Agrupació de Cultura Popular de la localitat va ser víctima de pintades amb simbología feixista i nenoazi, i on s’hi podien llegar amenaçes a diversos col·lectius de la ciutat, i en contra de l’independentisme.

pintadescastelldefels

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here