Els i les joves que ho desitgin ja poden participar en el Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà, un dels certàmens més veterans d’Espanya que arriba a la 30ª edició, i enviar els seus originals fins al proper 30 de juny de 2014. Al concurs, adreçat al jovent, es lliuren un total de set premis i tres mencions especials

Les persones interessades es poden dirigir al Tràiler-Servei d’Informació Jove (Mossèn Andreu 17), o trucar al 93 375 35 61 a la tarda, o al departament de Joventut de l’Ajuntament als matins, en el telèfon 93 377 02 12.

Pot participar a la categoria principal del concurs qualsevol jove entre 17 i 30 anys; també es concedeix un premi en categoria júnior per a joves entre 12 i 16 anys.

Es lliuren sis premis en la categoria principal, incloent un premi a la millor obra d’animació, i tres mencions especials.

Les obres seleccionades s’exhibiran durant la Mostra del Còmic (mes de novembre), i la persona guanyadora podrà visitar el prestigiós festival de Angouleme.

Qui ho desitgi també pot participar en la votació popular del Premi ‘Ivà’ al millor historietista professional. Els cinc nominats són: Paco Roca, Pasqual Ferry, Marika Vila, Jaime Martín i Rubén Pellejero.

Consulta aquí més informació del concurs
Descarrega les bases del 30è concurs de còmic “Ciutat de Cornellà”
Full de votació ‘Premi Ivà’
Facebook “Comics a Cornellà”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here