Ja s’han obert les inscripcions de la VII Cursa del Diable que es disputarà el diumenge 1 de juny de 2014. El recorregut és per a l’entorn de Martorell amb una distància de 13,1 kilòmetres de muntanya. És la prova reina de la comarca i una cursa de prestigi en el circuit català. Les inscripcions es tancaran el 28 de maig de 2014 o en arribar als 600 inscrits als 13,1 kilòmetres de muntanya i als 350 inscrits en la duatló

Es podran fer per internet al web www.chiprunning.es o bé presencialment a les oficines del CN Martorell (Complex Esportiu La Vila. Carrer del Revall, 42. 08760 Martorell) els dilluns, dimarts i divendres de 18.30 a 20.30 hores. L’organització es reserva el dret d’admetre inscripcions el mateix dia de la cursa.

El preu és de 17 € (duatló) i 14 € (cursa de 13,1 km de muntanya). Les inscripcions fora de termini són 21 € (duatló) i 18 € (cursa de 13,1 km de muntanya), a més d’una assegurança opcional de 2 €. L’hora de sortida de la duatló serà a les 9.00 hores i la cursa de 13,1 km de muntanya, a les 9.40 hores. Les dues proves s’inicien i acaben a l’aparcament del Vapor.

Els premis

Els premis de la Cursa del Diable 2014 són per als tres primer classificats de la general als 13,1 kilòmetres de la cursa de muntanya i la duatló i inscripció gratuïta per a l’any vinent. Hi haurà un premi Pastisseria Romà per als tres primers classificats per a la general local de les dues proves.

L’organització ofereix un seguit de serveis per als participants de la Cursa del Diable. El Complex Esportiu la Vila atendrà guarda roba, lavabos i dutxes. Hi haurà avituallaments a Quatre Camins pels 13.1 kilòmetres de la cursa de muntanya i un altre a La Font de la Saborida només per a la duatló. S’oferiran serveis de massatges per a l’equip de fisioterapeutes, ambulàncies i metge i una zona d’aparcament gratuït de vehicles al Vapor.

Hi haurà altres serveis com de neteja de bicicletes abans de guardar-les als cotxes o portar-les a casa i un box de bicicletes amb suports metàl·lics. La prova l’organitza el Club Natació Martorell amb el suport dels ajuntaments de Martorell, Castellbisbal i Castellví de Rosanes.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here