Aquest diumenge se celebra la 6a Mitja Marató de les Aixetes de Sant Feliu, una cursa de 21 km de recorregut per la Serra de Collserola amb sortida i arribada a Sant Feliu. D’altra banda, continuant amb l’experiència iniciada l’any passat, paral·lelament es farà també una marxa solidària no competitiva a peu de 10 km de distància. Els dos esdeveniments esportius estan organitzats per l’Associació Esportiva Fondistes Sant Feliu i el Grup Excursionista Santfeliuenc (GEPS), amb el suport de l’Ajuntament baixllobregatí

La sortida de la 6a Mitja Marató de les Aixetes tindrà lloc a les 9.30 h del matí des del Palau d’Esports Juan Carlos Navarro. El recorregut inclou un total de 21 km de muntanya per la Serra de Collserola, amb un desnivell acumulat de 1.639 metres.

La cursa, que és oberta a les persones majors de 16 anys, permetrà la inscripció de fins a 300 atletes. Hi haurà premis pels tres primers classificats en categoria masculina i femenina.

En l’edició del 2013 van participar en la Mitja Marató un total de 189 atletes de més d’una cinquantena de clubs i entitats esportives d’arreu de Catalunya.

Pel que fa a la Marxa Solidària, els participants recorreran a peu una distància aproximada de 10 km, amb un desnivell acumulat de 568 metres. La recaptació de la marxa es donarà a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per a la cura de malalties infantils.

El recorregut, que també surt i finalitza en el Palau d’Esports Juan Carlos Navarro, passa per diferents camins de la Serra de Collserola. La marxa és oberta a la participació de tothom, sense límit d’edat.

Per a més informació i inscripcions: http://cursaaixetes.blogspot.com.es/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here