La banda CyBee prepara per aquest Sant Jordi una versió musicada del poema “Endavant!” de la poetessa Joana Raspall. D’aquesta manera el grup de Sant Feliu de Llobregat ha volgut homenatjar la poetessa, també santfeliuenca, que ens va deixar el desembre passat

“Endavant!” és un dels poemes més coneguts de Joana Raspall. Forma part del poemari “Ales i camins“, publicat el 1991, un cant a fer sentir sempre la nostra veu i a no deixar de fer el camí que escollim. Un poema que molts anys després de ser escrit, pren de nou molta actualitat.

Amb aquesta versió, els CyBee volen retre homenatge a la gran poetessa, però sobretot donar compliment a un dels seus objectius: que els seus poemes arribin als joves. I ells ho faran mitjançant la música.

La cançó, que ha estat enregistrada a Muu Estudio, compta amb les veus dels nens i nenes de la coral Tic-Tac. La gravació de la coral es va fer aquesta semtana a la sala d’actes de l’Ateneu santfeliuenc. L’equip de Muu Estudio s’hi va desplaçar per poder-hi fer l’enregistrament i es va comptar amb la presència de la senyora Imma Cahué, filla de Joana Raspall.

S’espera que en els propers dies la cançó ja estarà enllestida.

Joana Raspall va néixer a Barcelona l’1 de juliol de 1913 i va morir a Sant Feliu de Llobregat, el 4 de desembre de 2013, pocs dies després que clogués l’Any Raspall, celebrat en motiu del seu centenari. Va ser escriptora, bibliotecària i lexicòloga. Es va caracteritzar per la poesia infantil i juvenil, si bé també va produir poesia per a adults, teatre, contes i novel•les.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here