Més de 180 polítics i tècnics municipals van participar dimecres a Sant Boi, d’aquesta jornada professional

Més de 180 professionals van participar dimecres, dia 2 d’abril, en la XIX Trobada de Serveis Municipals de Consum. Aquesta reunió anual es va celebrar a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi. La Xarxa Local de Consum hi va celebrar també ahir al matí la seva vuitena assemblea.

La inauguració de la jornada va anar a càrrec de l’ alcalde de la localitat del Baix Llobregat, Jaume Bosch; el diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva; i el director de l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya, Alfons Conesa.

A la trobada hi van haver dues ponències on es van analitzar les repercusions de l’entrada en vigor de la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local en les polítiques públiques de defensa de les persones consumidores. El professor de Dret Constitucional Rafael Jiménez Asensio (UPF) i la professora de Dret Administratiu Marta Franch (UAB) en van ser els ponents.

També hi va tenir lloc una taula rodona organitzada per debatre sobre el present i el futur dels serveis municipals de consum , amb la presència dels tres participants en l’acte inaugural i de diversos representants dels municipis.

La jornada va ser segons els organitzadors, “una bona oportunitat per a la reflexió i l’ntercanvi d’experiències . entre membres electes dels consistoris, tècnics municipals i membres d’associacions de consumidors i altres organismes d’aquest mateix àmbit”. 80 ens locals hi van ser representats.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here