L’Agrupació Fotogràfica Gavà ha organitzat la 46ª edició del certamen que té com a tema “els espàrrecs i l’agricultura”, de cara a la tradicional Fira d’Espàrrecs de la localitat baixllobregatina, que es celebrarà els propers 3 i 4 de maig

L’Agrupació Fotogràfica de Gavà ha obert el termini per participar en el concurs estatal de fotografia. El tema és “Els espàrrecs i l’agricultura”. Les obres han de ser inèdites a Gavà.

La mida de la fotografies és lliure però cal que estiguin muntades sobre un suport rígid d’un gruix no superior als tres mil·límetres i de 30×40 centímetres en posició vertical.

La col·lecció ha d’estar formada per dues fotografies: Una sobre l’espàrrec i una segona sobre l’agricultura.

El concurs estatal de fotografia arriba a la seva quaranta-sisena edició. El certamen, que ja és tot un clàssic atorga quatre premis i les fotografies premiades s’exposen en el marc de la Fira d’Espàrrecs de Gavà.

El concurs atorgarà un premi de 250 euros a la millor col·lecció, que en l’apartat social serà de 100 euros, i dos de 200 euros per cadascuna de les millors fotos d’espàrrecs i agricultura, respectivament. En el cas dels premis socials aquests guardons seran de 100 euros.

El termini de presentació d’obres s’allargarà fins el 25 d’abril. Les obres es poden lliurar al local de l’entitat, a la Rambla Vayreda nº 68, o bé a l’apartat de correus 89.

Un jurat format per tres persones de reconeguda vàlua fotogràfica i designades per la Federació Catalana de Fotografia emetrà el veredicte el 27 d’abril. Les obres s’exposaran al pavelló Jacme March els dies 3 i 4 de maig.

 

Font: http://www.elbruguers.cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here