Unes 4.000 persones -entre elles moltes del Baix Llobregat-, van recorrer el centre de Barcelona sota el lema “Per una Catalunya social. Defensem els nostres drets”

Barcelona (ACN).- Treballadors i treballadores, partits d’esquerres (ERC, ICV i PSC) i sindicats (UGT, CCOO i USOC) van marxar aquest diumenge al migdia pel centre de Barcelona en contra de les retallades i per demanar un canvi en la política econòmica a partir de les pròximes eleccions al Parlament europeu.

Sota el lema ‘Per una Catalunya social. Defensem els nostres drets’, els manifestants van apostar per acabar amb l’austeritat i facilitar polítiques que permetin la creació de llocs de treball i la defensa de serveis socials bàsics com l’educació o la sanitat.

“Hem de sortir d’aquest mal somni que ens ha retallat drets socials, laborals i civils”, va assenyalar el secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez.

El Baix Llobregat hi va ser fortament present, aglutinat sobretot a l’entorn de la pancarta del Fórum Social del Baix Llobregat, que dóna aixopluc a partits d’esquerra, sindicats i entitats socials comarcals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here