El 26 d’abril se celebrarà una nova edició de la Ultra Trail Barcelona (UTBCN) a Begues. La cursa ofereix diverses modalitats de llargada. El recorregut més llarg és de 100 quilòmetres, que s’han de completar en 24 hores. N’hi ha altres de 69, 42 i 21 quilòmetres de recorregut

Totes les modalitats segueixen camins per l’interior del Parc del Garraf, amb un desnivell acumulat de fins a 4.500 metres.

El punt de sortida i d’arribada és al passeig de l’Església. La Plaça de l’Ateneu i a la Plaça Camilo Riu hi haurà la zona d’esportistes i visitants.

Les persones que optin per fer el recorregut llarg, sortiran a les 7 h, mentre que les del recorregut de 69 km (anomenat LTBCN), sortiran a les 8 h. A les 9 h, sortiran les de la MTBCN, de 42 quilòmetres, i finalment, a les 10 h, sortiran les del STBCN, que recorreran la mitja marató (21 km). Les inscripcions estan obertes fins al 19 d’abril.

Així doncs, Begues es consolida com a municipi de referència de l’Àrea Metropolitana per a la pràctica d’esports a la natura com ara les curses de muntanya o trails, BTT, senderisme o espeleologia.

Cliqueu AQUÍ per accedir a tota la informació de la cursa
Cliqueu AQUÍ per poder-vos inscriure

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here