Avui dijous, dia 10 d’abril, la ciutat de Sant Boi se sumarà a la celebració del Dia Mundial de la Salut. Al llarg de la jornada, Can Massallera acollirà activitats amb el lema “Millora els teus hàbits i viu amb salut”. L’acte central estarà dedicat a la promoció d’hàbits saludables des de la infància i la prevenció del càncer mitjançant la dieta i l’activitat física

Una mostra d’entitats, serveis i recursos sobre salut es podrà visitar entre les 10 i les 20 hores per conèixer la tasca que realitzen per a la promoció d’hàbits saludables i la prevenció de malalties cròniques i degeneratives.

El programa d’activitats inclou una campanya de mesuraments preventius de la tensió arterial i els nivells de glucosa, a càrrec de personal de la Creu Roja. Microtallers de cuina saludable per a totes les edats, un taller de gim suau i un de primers auxilis són altres propostes per a aquesta jornada.

L’acte central començarà a les 17.30 hores. Hi ha previstes la taula rodona “Incidim en els hàbits saludables des de la infància” i la conferència “Dieta, activitat física i prevenció del càncer”, a càrrec de l’epiemiòleg de l’Hospital Oncològic Antoni Agudo Trigueros.

L’Ajuntament i cinc associacions de la localitat organitzen aquesta commemoració, en col·laboració amb altres associacions, centres de salut, institucions i empreses.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here