Exposicions, visites, activitats familiars… Visiteu Gavà i gaudiu de la història. Però també del paisatge, de la platja i de la gastronomía d’aquesta ciutat baixllobregatina

VISITA GUIADA AL CASTELL D’ERAMPRUNYÀ Diumenge 13 d’abril, a les 10 h

Segueixen les obres de recerca i restauració al Castell d’Eramprunyà i l’accés és restringit. Amb aquesta passejada des de l’ermita de Bruguers i la visita comentada a les ruïnes del castell, podreu gaudir d’un magnífic paisatge i conèixer més de mil anys de la nostra història. Inscripció gratuïta al Museu de Gavà o al tel. 93 263 96 10 Places limitades. Sortida de l’ermita de Bruguers. Activitat gratuïta. Activitat organitzada per l’Ajuntament de Gavà i la Unió Muntanyenca Eramprunyà.

VISITA TEATRALITZADA AL PARC ARQUEOLÒGIC Diumenge 20 d’abril, a les 11 h Al Parc Arqueològic (c. Jaume I, 7)

Gavà, fa 6000 anys. Un grup de miners busca una pedra màgica amb la qual fer joies. Algunes de les mines, una vegada abandonades, són utilitzades per enterrar-hi els morts. Gavà, 2014. Veniu a descobrir en primera persona quins misteris amaguen les mines en galeria més antigues d’Europa…i també els misteris i sorpreses que amaga aquesta visita. Preu: 5 €/persona (inclou entrada al Parc). Inscripcions al 93 263 96 50.Activitat recomanada a partir de 8 anys. Aquesta activitat es fa cada tercer diumenge de mes.

“I+D. IBERS + DESENVOLUPAMENT” Fins al 4 de maig Museu de Gavà (plaça de Dolors Clua, 13-14)

“I+D. Ibers + Desenvolupament” exposa les innovacions que els ibers van aportar a la nostra història, fa més de 2.000 anys. Parlem de l’aparició del molí rotatori, l’escriptura, el torn, la moneda, la metal·lúrgia del ferro, l’urbanisme i l’arquitectura defensiva. Innovacions que els ibers van introduir i consolidar, i que encara avui perviuen. La mostra ha estat produïda per la Diputació de Barcelona, el Museu de Cerdanyola, el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet i itinera pel circuit de museus de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona.

PARC ARQUEOLÒGIC MINES DE GAVÀ Obert tot l’any, de dilluns a diumenge

Reviviu l’experiència d’investigar, en una expedició arqueològica, com era la vida fa 6.000 anys i endinseu-vos en la màgia de les mines en galeria més antigues d’Europa. Feu un viatge al passat gràcies a espectaculars audiovisuals, rèpliques d’objectes neolítics, la contemplació de la gran rasa i les mines originals, i un recorregut emocionant per la mina reproduïda.

Preu de la visita guiada: 3,65 € (no inclou l’entrada). Per a més informació: 93 263 96 50.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here