Al llarg del cap de setmana no s’han registrat complicacions viàries destacables. El Servei Català de Trànsit (SCT) demana que durant la resta de Setmana Santa no s’abaixi la guàrdia en la conducció, tant en els desplaçaments llargs com en els curts, i apel·la a la responsabilitat i a la prudència dels conductors

Quant a la mobilitat, al llarg del cap de setmana ha predominat en general la fluïdesa a les principals carreteres i autopistes del país.
Pel que fa a la sortida, des de les 15.00 h de divendres 11 d’abril i fins a les 15.00 h de dissabte 12 d’abril 462.000 vehicles van sortir de Barcelona i la seva àrea metropolitana, això és, un 94,3% dels 490.000 previstos per l’SCT.
En aquesta primera fase de l’operació sortida de Setmana Santa no es van registrar retencions destacades. Ahir diumenge 13 d’abril hi va haver un retorn parcial de vehicles cap a la zona de la capital catalana, però tampoc es van registrar problemes importants.
Cal recordar que en aquesta primera fase de Setmana Santa s’han establert un seguit de mesures especials de regulació i ordenació de trànsit amb l’objectiu d’incrementar la capacitat viària i garantir la màxima fluïdesa possible.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here