La versió baixllobregatina del videoclip de Pharrell Williams va superar les 10.000 visualitzacions en 24 hores . El vídeo va ser presentat de manera oficial el passat 11 d’abril a la plaça de les Palmeres, ha superat les 20.000 reproduccions i s’ha vist a 84 països diferents

Castelldefels ja té la seva versió local del famós videoclip “Happy” del cantant nord-americà Pharrell Williams, una desenfadada proposta que ha comptat amb la participació dels ciutadans i ciutadanes del municipi alhora que promociona ciutat mostrant les nombroses localitzacions en les quals ha estat rodat el vídeo.

Castelldefels se una així a una iniciativa que s’està duent a terme a nombroses ciutats d’arreu del món i que s’està convertint en un fenomen internacional. Tant és així, que 24 hores després d’haver estat publicat awww.youtube.com/castelldefelstv el vídeo “Castelldefels is happy” ja havia superat les 10.000 reproduccions. El vídeo també es pot veure a www.castelldefels.org i www.castelldefelstv.org.

El vídeo es va presentar de manera oficial el passat 11 d’abril a la plaça de les Palmeres, amb un acte que va comptar amb la intervenció de l’alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, el concert del grup de Castelldefels La Mandarain i l’assitència de més de 300 persones malgrat la pluja intermitent. Aquesta precisament va ser també la causa de que el concert va haver de finalitzar abans de l’hora prevista.

A data de dimarts, 15 d’abril (10 h), el vídeo havia superat les 20.000 reproduccions i havia estat vist a 84 països diferents. Al Facebook de l’Ajuntament, el vídeo es va publicar per primer cop les 0.43 hores de dissabte, 12 d’abril. A data del 15 d’abril (13 h), 43.808 persones havien vist la publicació del vídeo mentre que 4.624 havien visitat la fotogaleria de l’acte de presentació.

El rodatge del vídeo, a càrrec del departament de Comunicació i Imatge de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’entitat de creació audiovisual Mec-Mec Films, ha comptat, mitjançant inscripcions obertes, amb la participació de ciutadans i ciutadanes, comerços i entitats de la ciutat. L’Ajuntament i els creadors del videoclip volen agrair molt especialment la il·lusió i implicació generada entre els participants en un vídeo que ha projectat Castelldefels al món.

 

Font: http://www.elcastell.org/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here