La versió musicada del poema “Endavant!” de la poetessa Joana Raspall que els CyBee han preparat per aquesta Diada de Sant Jordi ja s’ha publicat a les xarxes socials. D’aquesta manera el grup de Sant Feliu de Llobregat ha volgut homenatjar la poetessa, també santfeliuenca, morta el desembre passat

“Endavant!” és un dels poemes més coneguts de Joana Raspall. Forma part del poemari “Ales i camins“, publicat el 1991, un cant a fer sentir sempre la nostra veu i a no deixar de fer el camí que escollim. Un poema que molts anys després de ser escrit, pren de nou molta actualitat.

Amb aquesta versió, els CyBee volen retre homenatge a la gran poetessa, però sobretot donar compliment a un dels seus objectius: que els seus poemes arribin als joves. I ells ho faran a través de la música.

La cançó, enregistrada a Muu Estudio,  compta amb les veus dels nens i nenes de la coral Tic-Tac.

Joana Raspall va néixer a Barcelona l’1 de juliol de 1913 i va morir a Sant Feliu de Llobregat, el 4 de desembre de 2013, pocs dies després de la clausura de l’Any Raspall, celebrat en motiu del seu centenari. Va ser escriptora, bibliotecària i lexicòloga. Va destacar per la seva producció de poesia infantil i juvenil, si bé també va produir poesia per a adults, teatre, contes i novel·les.

1 COMENTARI

  1. […] de Ràdio Badalona: aquí (a partir 1.46′) – La Vanguàrdia Digital: aquí – ElBaix.cat: aquí – FetaSantFeliu: aquí – La Tarda de La Cope: aquí – ETV – Ràdio Molins – Selva FM – I avui hem […]

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here