El socialista Jaume Bosch deixa l’Alcaldia de Sant Boi per raons personals, segons fonts del consistori

L’alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, no continuarà en el càrrec. El dia 10 de maig tindrà lloc una sessió extraordinària del Ple municipal en què presentarà la renúncia a l’Alcaldia per raons estrictament personals.

L’alcalde va ser escollit per primer cop membre del consistori l’any 2003. Els quatre primers anys va exercir com a tinent d’alcalde i des de juny de 2007 és l’alcalde de la ciutat.

Jaume Bosch ha decidit, després d’un temps de reflexió, no presentar-se per a un nou mandat, quan queda un any per a les properes eleccions municipals; fet que sembla que ja havia previst anteriorment.

Segons fonts del consistori, la renúncia al càrrec és una opció estrictament personal, totalment desvinculada de la cojuntura política.

El procés de renúncia ha estat consensuat amb la direcció del Partit dels Socialistes de Catalunya perquè es pugui realitzar el relleu a l’Alcaldia amb la màxima serenor i amb garanties de continuïtat, segons informa en un comunicat de premsa el consistori baixllobregatí.

L’alcalde ha adreçat avui mateix una carta (veure document adjunt) als treballadors i les treballadores municipals en què explica la seva renúncia. Bosch es considera satisfet de la feina feta, especialment “a l’hora de fer costat a les persones més vulnerables en un temps de forta crisi económica”.

Jaume Bosch també afirma que l’exercici del càrrec d’alcalde ha estat una experiència única i irrepetible que ha viscut amb intensitat i passió i que l’ha permés conèixer més a fons la ciutat, treballar per transformar-la i acostar-se com ningú als problemes de la ciutadania.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here