La Fira de Primavera, que comença ahir i s’allargarà fins dilluns, tindrà una gran oferta comercial, cultural i lúdica pels carrers de la Vila en la II Fira de Pont a Pont i al recinte de ca n’Oliveras. Una de les novetats és la primera mostra del transport, de l’animal o la fira del formatge que s’unirà a la tradicional fira comercial, d’artesania, del joc i l’oci familiar. Dissabte i diumenge, de 10.00 a 21.00 hores es podrà gaudir d’una munió d’activitats per a tots els públics

Avui dissabte, a les 12.00 hores, l’alcalde de Martorell, Salvador Esteve inaugurarà la I mostra del transport al recinte de ca n’Oliveras. S’hi podran veure vehicles nous, una trobada de maquetistes que promouen els Amics del Ferrocarril, una exposició de tractors i carruatges d’època del Museu del Tractor i dels Amics de Sant Antoni Abat i de vehicles clàssics i antics de l’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell.

La regidora de Comerç, Turisme i Patrimoni Històric, Maria Hinojo explica que “la mostra del transport permetrà veure tota mena de vehicles, nous i antics, i que seran un reclam per a molta gent que tingui curiositat”. A ca n’Oliveras també es podrà veure l’estand institucional de l’Ajuntament que oferirà una mostra de projectes d’interès local i la XXV campanya ‘Una casa, una flor’.

A la Vila, de Pont a Pont

Els carrers de la Vila acolliran la II Fira de Pont a Pont amb una mostra de productes amb un ampli ventall d’oferta comercial, cultural i lúdica. Com a principal novetat destaquen tres fires: del formatge, d’animals i del joc i oci familiar. Hinojo diu que “a més de les parades dels botiguers de la Vila, hi haurà un sector dedicat a l’artesania que és l’essència de la Fira. Cada any intentem aportar nous ingredients i aquest any hem pensat molt en les activitats familiars”.

La mostra de formatges serà a la plaça de l’Església; la fira d’artesania, del Portal d’Anoia fins a la plaça Germanes Maestre; la fira comercial i la fira del joc i l’oci familiar, a l’aparcament del Vapor; i la mostra d’animals i tallers infantils -d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores-, al passeig del Quarter. I únicament diumenge, la fira del bestiar, al Pont del Diable.

Al museu de l’Enrajolada Casa Museu Santacana, els infants podran conèixer com era aquest espai durant el segle XIX. Diumenge, a les 11.00 hores, els infants pintaran un mural a l’entorn de la figura de Jaume Muxart, al pati del museu del pintor.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here