Ciments Molins ha obtingut un resultat net consolidat de 6,5 milions d’euros en el primer trimestre de l’any, la qual cosa suposa un increment del 37’7% respecte al mateix període de 2013, segons va informar la companyia

EUROPA PRESS- Les companyies internacionals del grup han aportat un benefici de 14 milions, impulsades per l’activitat de Mèxic i Tunísia, mentre que han penalitzat els resultats la caiguda del negoci a Uruguai i l’efecte negatiu dels tipus de canvi a Argentina.

Quant a les filials espanyoles, van seguir en ‘nombres vermells’ amb una pèrdua de 7,4 milions d’euros, malgrat que es redueixen en un 32,3%.

Aquesta millora de les societats nacionals respon a la major activitat d’exportació de clínker i als resultats de les polítiques realitzades per a “la contenció de costos i els ajustos” de l’estructura productiva a la demanda.

La xifra de negoci consolidada de Ciments Molins va descendir un 4,2% entre gener i març, fins a sumar 118 milions d’euros, mentre que el benefici brut d’explotació (Ebitda) s’ha situat en 15,3 milions d’euros, un 3,6% més.

A tancament del primer trimestre de l’any, la companyia cimentera sumava un endeutament net de 329 milions d’euros, suma que suposa augmentar en 13 milions d’euros el del tancament de 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here