Sánchez-Camacho alerta des del Baix Llobregat, que les europees han de servir per “revalidar ara més que mai” la gestió de Rajoy

El candidat del PPC a les eleccions europees, Santi Fisas, ha assegurat avui en un acte electoral a Gavà, que “nosaltres som l’únic partit que es presenta a les eleccions amb l’objectiu de solucionar els problemes dels catalans, no de crear-ne de nous”. En aquest sentit, ha assenyalat que “nosaltres no volem problemes, ni els catalans tampoc, i per això demano el vot a aquells que volen seguir construint un futur de prosperitat junts a Espanya i forts a Europa”. “El proper 25 de maig hem d’omplir les urnes de vots en constructiu de vots, destinats a continuar treballant per sortir de la crisi, no de vots destructius per sortir d’Espanya”, ha afegit.

Fisas ha assenyalat que “nosaltres volem parlar del que preocupa al 80% dels espanyols: l’atur”. En aquest context, ha afirmat que “hem de continuar treballant amb Europa en la construcció d’un únic marc laboral competitiu, fomentant la mobilitat i la formació dels treballadors, avançar en la simplificació del mercat de treball impulsant el diàleg social i proposarem la creació i la regulació d’un Estatut bàsic del treballador a l’exterior, que doni més seguretat a la mobilitat comunitària”.

Finalment, el candidat del PPC ha afirmat que “ja sabem que hi ha dues coses que els socialistes fan molt bé: crear atur i malbaratar els diners de tots”. “Des del PP hem demostrat en aquests últims dos anys que hem estat capaços de tornar a crear llocs de treball, 7.000 nous a diari i una de cada dues persones que abandona l’atur a Europa, ho fa a Espanya”, ha destacat.

Per la seva banda, la presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui que “la papereta del PPC és la de la sortida de la crisi, la creació d’ocupació i la unitat d’Espanya”. Així mateix, ha assenyalat que “votar CiU és apostar per la divisió entre catalans, la separació de Catalunya d’Espanya i la sortida d’Espanya d’Europa”. En aquest context, ha destacat que “Europa va cap a una major unió bancària i política, creant més llaços d’unitat entre els països membres i, de tirar endavant el projecte rupturista de Mas, tindríem fronteres i aranzels amb un mercat de 500 milions de persones”.

D’altra banda, la presidenta del PPC ha assegurat que “en les eleccions europees ens juguem molt perquè 8 de cada 10 decisions que es prenen a Brussel·les tenen un impacte directe en les nostres vides”. “A més -ha continuat- ens juguem o seguir avançant en la recuperació econòmica o tornar a la fallida dels governs socialistes”.

En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha destacat algunes dades que “sembla que Rubalcaba, Valenciano i el PSC no els agraden, però són dades d’Eurostat”: que “amb el Govern del PP, Espanya lidera la reducció de la desocupació a Europa, és el país de la UE en què més ha disminuït el nombre de desocupats en els últims dotze mesos i més de la meitat de la caiguda de la desocupació que s’ha produït en el conjunt de la Unió en aquest període ha tingut lloc a Espanya”. “A aquells que alguna vegada van pensar en donar un vot de càstig al Partit Popular en aquestes eleccions cal dir que ara més que mai cal revalidar la confiança al PP per seguir pel camí de la recuperació”, ha conclòs.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here