L’esdeveniment forma part del calendari d’activitats esportives a l’aire lliure de la ciutat

Unes 500 persones han participat aquest diumenge, 11 de maig, a la 33a Passejada amb Bicicleta. L’activitat forma part de la programació d’activitats esportives per fomentar l’esport en família a l’aire lliure i ha estat un dels primers actes que ha comptat amb l’assistència de Lluïsa Moret com a alcaldessa de la ciutat. La passejada és un esdeveniment popular i participatiu que pretén promoure la bicicleta com a mitjà per fer esport de manera saludable.

La passejada va tenir la sortida al Parc Ciclista Sant Boi i l’arribada al carrer de la Joventut, on van fer-se activitats lúdiques familiars (bicicleta adaptada, gimcana d’habilitats, spinning, circuit BMX, iniciació al patinatge en línia, tennis infantil…).

La cursa estava oberta a persones de 6 a 80 anys. Els nens i les nenes més petits van realitzar un recorregut de 3,5 Km i la resta de participants, un altre de 10,8 Km. Com en altres ocasions, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va obrir les portes perquè les persones participants passessin per les instal·lacions.

La Passejada amb Bicicleta ha estat organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Ciclista Sant Boi i la botiga Decathlon del Parc Comercial Sant Boi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here