Viladecans acollirà el diumenge 1 de juny una nova edició de la Caminada Solidària organitzada per l’empresa Unilever i el col·legi Sant Gabriel, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Les inscripcions per a una de les cites amb més participació de l’any ja estan obertes

Per segon any, el Punt Solidari de Viladecans serà el destí de la recaptació de la caminada amb l’objectiu de seguir oferint aliments a les famílies de la nostra ciutat que pitjor ho estan passant amb la crisi. Per participar, cal fer una aportació de quatre euros, encara que el dia de la caminada es podran fer també altres aportacions. Els assistents rebran una samarreta i, al final de la marxa, uns obsequis per part d’Unilever.

El recorregut s’iniciarà a les deu del matí al col·legi Sant Gabriel en un passeig apte per a totes les edats que portarà els participants a recórrer cinc quilòmetres per la ciutat.

L’activitat, que arriba enguany a la seva setena edició, transforma el seu nom originial de Caminada contra la Fam a Caminada Solidària, en pro del valor universal de la solidaritat. La marxa, que s’ha convertit en una de les cites anuals amb més participació popular, buscarà una nova riuada de solidaritat ciutadana, com en les anteriors edicions. En sis anys, gairebé 20.000 participants s’han sumat a l’activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament.

Les inscripcions es poden realitzar del 12 al 30 de maig al col·legi Sant Gabriel i a Atrium Esports, i el mateix 1 de juny al col·legi Sant Gabriel, una hora abans de la sortida.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here