La cap de llista del PSOE a les eleccions europees del 25M va visitar ahir Cornellà, acompanyada de l’Alcalde Antonio Balmón i el 1r secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda. Per altra banda, el candidat baixllobregatí Eduard Rivas, va visitar amb la JSC del Baix Llobregat la UPC de Castelldefels, intercanviant impressions amb els estudiants sobre el futur dels i les joves a Europa

En la seva visita a Cornellá, Valenciano, va insistir que cal guanyar la dreta, que “ens està fent tant de mal”. “Ho necessitem per la gent que ho passa malament”, va dir Valenciano, que va afirmar que els progressistes “som més”.

La candidata va recordar que el que passarà els propers anys “serà determinant”. Per tot això, va concloure, “cal anar a votar per guanyar la dreta”.

Per la seva banda, Poveda va reafirmar la importància d’unes eleccions “on ens hi juguem quin model de societat volem”.

Paral·lelament, la Joventut Socialista del Baix Llobregat va visitar amb el candidat Eduard Rivas l’UPC de Castelldefels, compartint espai de debat i reflexió amb estudiants de la universitat

Els i les joves socialistes van repartir informació sobre les propostes per a les properes eleccions europees del proper 25 de maig, on es prioritza fonamentalment  les mesures contra l’atur juvenil, projectes en educació i formació, i propostes per recuperar el talent.

rivasupc

En la visita amb membres de l’àrea de relacions exteriors de la Universitat, Rivas va expressar que “estem patint un “dique de contención” del talent i la innovació davant aquestes polítiques de retallades; cal retornar l’esperança als joves”.

El 1r Secretari de la JSC Baix, Zeus Abdellan, va destacar que “cal posar en marxa un pla de rescat per a joves com a mesura específica per als aturats menors de 20 anys promovent, alhora, la seva formació”.

D’altres joves van comentar amb el candidat Rivas les situacions precàries que viuen, especialment en la figura de l’Erasmus i la necessitat de la creació d’un Erasmus específic per als i les estudiants d’FP per facilitar la mobilitat pel territori de la Unió. Els objectius bàsics són facilitar l’intercanvi cultural, el coneixement d’idiomes i la millora de les seves opcions d’ingrés al mercat laboral.

“Davant la crisi econòmica no podem deixar de pensar en la innovació i en el progrès com a país, per això esdevé prioritari afavorir la incorporació de joves investigadors a la recerca tant pública com privada, i millorar les seves condicions laborals, de tal forma que l’R+D+i es converteixi en una activitat d’atracció del talent”, va afirmar Rivas.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here