La cita tindrà lloc aquest diumenge 25 de maig, a les 11.45 h a la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts. I al següent dissabte, el dia 31 de maig, Sant Vicenç dels Horts serà la seu de la XX Trobada de colles castelleres del Baix Llobregat

Els Carallots de Sant Vicenç dels Horts compleixen un any des de que el passat 25 de maig va tenir lloc el seu bateig i van descarregar el seu primer 4 de 6. Aquest diumenge, la plaça de la Vila tornarà a ser l’escenari on les més de 130 camises taronges que conformen els Carallots mostraran els seus progressos com a colla castellera i encapçalaran una jornada de celebració.

La colla de Sant Vicenç dels Horts estarà acompanyada pels Castellers de Badalona i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca.

A més, el proper 31 de maig els Carallots tornen a presidir una jornada castellera a Sant Vicenç dels Horts. En aquest cas es tracta de la XX Trobada de colles castelleres del Baix Llobregat, que tindrà lloc a les 17 h al parc de la Foneria i que comptarà amb la presència de l’alcalde, Oriol Junqueras.

En aquesta ocasió, les colles participants seran: Castellers de Cornellà, Castellers de Sant Feliu de Llobregat, Castellers de l’Hospitalet, Castellers d’Esplugues, Castellers de Viladecans, Castellers de Gavà, Castellers de Castelldefels, Els Encantats de Begues, Castellers d’Esparreguera i la Colla Castellera Matossers de Molins de Rei.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here