Del 30 de maig a l’1 de juny Santa Coloma de Cervelló celebra la 29a edició de la Festa de la Cirera, una festa d’arrel tradicional que pretén donar a conèixer el fruit més apreciat del municipi: la cirera

La Festa de la Cirera és l’esdeveniment amb més tradició de Santa Coloma de Cervelló. El proper cap de setmana s’oferirà la collita de la cirera de Santa Coloma de Cervelló, una collita que aquest any arribar a temps per la festa.

Una festa que tornarà a sorprendre amb la seva Mostra. Pagesos, artesans, comerciants i entitats locals surten al carrer apropant a veïns i visitants  la seva oferta.

Els actes d’arrel tradicional seran l’essència de la festa, i aniran acompanyats d’altres activitats més innovadores, per als més menuts i per als no tan menuts.

La Festa de la Cirera és l’esdeveniment amb més tradició de Santa Coloma de Cervelló. Durant tot el cap de setmana la previsió meteorològica és positiva i deixarà que se celebri l’arribada del fruit més saborós de Santa Coloma de Cervelló, amb actes d’arrel tradicional, activitats familiars, música, exposicions i, sobretot, moltes cireres.

Una combinació que agradarà a tota la família.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here