Els edificis han aparegut amb pintades sobre el desallotjament i l’enderroc de Can Vies, a Olesa de Montserrat, Molins de Rei, Viladecans i Sant Feliu

El Centre Social Autogestionat Can Vies del barri de Sants de Barcelona ha estat, amb més de 17 anys de trajectòria, un dels espais cabdals de les cultures i pràctiques alternatives deBarcelona, amb un arrelament molt fort en el marc del teixit social del barri.

Arran de la desocupació del centre per tal d’enderrocar-lo, i de les actuacions dels Mossos d’Esquadra davant les manifestacions de protesta i l’espiral de violència generada, diverses seus de Convergència Democràtica de Catalunya han patit atacs violents a les demarcacions de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Els locals afectats a la ciutat de Barcelona són els de la seu nacional, Horta, Sant Andreu i Sants Montjuïc. A la resta del territorio han patit desperfectes les seus de Sabadell, Terrassa, Premià de Mar, Mataró, Lleida i Tarragona.

En el cas del Baix Llobregat, han estat les seus de les localitats d’Olesa de Montserrat, Molins de Rei, Viladecans i Sant Feliu, les afectades.

Els locals han aparegut alguns amb els vidres trencats i tots amb pintades relacionades amb el desallotjament i l’enderroc del centre Can Vies de Sants, per exemple ‘Si Can Vies va a terra, el poble en peu de guerra’, una pintada que ha aparegut a la seu comarcal de CiU, a la capital del Baix Llobregat, Sant Feliu.

atacciusantfeliu

Les joventuts d’Unió han qualificat d'”inacceptables” els aldarulls provocats arran del conflicte i han assegurat que no haurien de trobar cap mena de justificació per part de ningú.

En aquest sentit, han fet una crida a totes les joventuts i forces polítiques perquè condemnin “sense matisos” aquesta violència i han demanat diàleg per trobar solucions al conflicte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here